CSOBBANJ BELE NYÁRI NYELVVIZSGÁS KURZUSUNKBA

Ha idén nyáron a nyelvvizsgára szeretnél fókuszálni, minél intenzívebben készülni rá, válaszd felkészítő tanfolyamainkat.

Amire idén nyáron jelentkezhetsz nálunk:

  • angol középfokú (B2) nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam

Kurzusunkat választhatod 40 és 80 óra között, attól függően, hogy mennyi időt szeretnél rászánni a nyáron. Hogy melyik napon és melyik időpontban szeretnél jönni, azt Te döntöd el, egy meghatározott órarenden belül.

Gyere és csatlakozz a csoporthoz, hiszen a tanfolyamunk alatt nagyot léphetsz előre a nyelvvizsga megszerzése felé.

Óráinkon hatékonyan és célirányosan készítünk fel Téged, fejlesztjük a vizsgatechnikádat, hogy éles szituációban is jól teljesíts majd:

ÁRAK

A tanfolyamunk ára:

  • 40 óra választása esetén 70.000 Ft (1.750 Ft/ tanóra)
  • 80 óra választása esetén 140.000 Ft (1.750 Ft/ tanóra)

IDE VÁRUNK TÉGED

nyelviskola
nyelvtanulásodhoz
head_office_01_edited
irásbeli felkészülésedhez
társalgó
szóbeli felkészülésedhez
váróterem
pihenésedhez

Gyere hozzánk, jól fogod itt érezni magad! 🙂

NEKIK MÁR SEGÍTETTÜNK

“Látványos fejlődés, jó hangulatú órák, fantasztikus tanárok! Csak ajánlani tudom!”

Dóra

Barátságos, családias légkör. Profi oktatók. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne lényegretörően és hatékonyan nyelvet tanulni, nyelvvizsgára, érettségire készülni kellemes környezetben!

Barbara

Jó hangulatú órák, kiváló tanárok, gyors, látványos fejlődés.. 💕🙏 Szívből ajánlom!

Adrienn

SEGÍTÜNK NEKED IS FELKÉSZÜLNI

Használd ki a nyarat,  és csatlakozz csoportunkhoz, hogy minél hatékonyabban tudj készülni a nyelvvizsgára.
A jelentkezésed után keresni fogunk és megbeszéljük a részleteket.

AMIT ÉRDEMES TUDNOD

Középfokra készülve:

  • A tanfolyam alatt a BME komplex középfokú (B2) angol nyelvvizsgára készítünk fel téged.
  • Iskolánkban csoportos kurzusokra jelentkezhetsz.
  • A felkészülés alatt a saját tankönyvünket használjuk, melyet külön kell megvenned. Induláskor ezt nálunk tudod megvásárolni, így nem kell bajlódnod különböző tankönyvek beszerzésével.
  • Folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot. Zárt csoportban osztjuk meg Veled a Téged és csoportodat érintő fontos infókat.

BME NYELVVIZSGA JELENTKEZÉSHEZ INFÓK

VIZSGA UTÁN

  • A BME komplex nyelvvizsgád akkor sikeres, ha a négy készségen összesítésben minimum 60%-os teljesítményt nyújtottál és egyúttal minden készség esetén elérted a 40%-os teljesítési minimumot is.
  • Az államilag elismert középfokú (B2) komplex nyelvvizsgáért a felvételinél, intézménytől függően 28 és 50 pont közötti többletpontot kapsz.
  • Ugyanabból a nyelvből csak egy nyelvvizsgáért kapsz pluszpontot.

AZ INGYENES NYELVVIZSGÁRÓL

Jogosult vagy az igénylésre, ha még nem töltötted be a 35. életévedet és 2018 január 1. után tettél sikeres komplex vagy részvizsgát B2 vagy C1 szinten.

Ha van már egy korábbi sikeres nyelvvizsgád egy másik nyelvből, vagy ugyanazon nyelvből de alacsonyabb szinten, szintén jogosult vagy a 2018. január 1. után letett első nyelvvizsga díjának visszatérítésére.

Szintén jogosult vagy a maximális támogatás igénybevételére, ha a komplex vizsgát részvizsgákkal szerezted meg, viszont a két bizonyítvány kiállítása között nem lehet több mint 1 év.

Ha van már egy sikeres részvizsgád 2018 előttről, és most készülsz egy újabb részvizsgára, szintén jár támogatás de természetesen csak a 2018. január 1. után letett részvizsga összegének mértékéig.

A támogatási díj összege a ténylegesen megfizetett vizsgadíj, de maximum a díj megfizetésének időpontjában érvényes kötelező legkisebb munkabér 25%-a. Ez 2024-ban 66 700 Ft.

Amire szükséged van a támogatás igényléséhez a vizsgázó nevét is tartalmazó, a nyelvvizsga díj befizetését igazoló számla másolatára és egy kitöltött támogatási kérelemre.

A nyelvvizsga díjához nyújtott támogatás iránti kérelmet letöltheted innen.

A támogatást a bizonyítvány kiállításától számított 1 éven belül kell kérvényezned a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál (NYUFIG), postai úton (a Budapest 1820 címre küldve) személyesen vagy akár elektonikus úton. Az elbírálás ideje 30 nap.

További információért és igénylés benyújtásért kattints ide.