LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

HA MÁR TUDOD A CÉLODAT

Több kurzusinfóért válaszd ki a célodat, töltsd ki az űrlapunkat, mi pedig a további részletekkel hamarosan jelentkezünk.

MÁSHOGYAN ÉRDEKLŐDNÉL?
KERESS MINKET

Keress minket telefonon, segítünk tájékozódni. Ha nem vesszük fel, ne aggódj, rövid időn belül visszahívunk!

Ha van Messenger elérhetőséged, és ezt részesíted előnyben, írj ránk. Egy órán belül válaszolunk a megkeresésedre.

Ha személyesen szeretnél megkeresni bennünket, szívesen látunk nyelviskolánkban. Megkeresés előtt azonban mindenképpen időpont egyeztetés szükséges!

A közösségi médiában is jelen vagyunk. Hírt adunk magunkról a Facebook-on, Instagramon és a Google Bussinessben is. Kövess minket ott is!

Olvasd el a gyakran előforduló kérdésekre összeírt válaszainkat, sok hasznos információt találsz itt és lehet, hogy a kérdésedre is választ kapsz.

AHOVÁ VÁRUNK TÉGED

Közel a központhoz, jól megközelíthető helyen, a Dombó Pál utca 49. szám alatt találsz meg minket.

Öt jól felszerelt, klimatizált, modern és hangulatos tanteremmel várunk Téged, továbbá egy nagy és komfortos váróterem biztosítja számodra a várakozás alatti kényelmedet.

A várakozás ideje alatt böngészhetsz kedvedre, a nyelviskola területén ingyenesen biztosítunk számodra internethozzáférést. Ha pedig megszomjaznál, vedd igénybe vízautomatánkat egy pohár hűsítőre.

Ha autóval érkezel, az udvarban kialakított parkolóban és az iskola előtt is van lehetőséged parkolni.

Iskolánk teljes egészében akadálymentesített, beleértve a parkolási-, be- és kijárási lehetőséget, tantermekbe jutást és mosdóhasználatot.

ITT TALÁLSZ MEG MINKET